top of page
157-1.jpg
Shopping

El temps de shopping  és aquí!

T'agrada anar de compres?  El Maresme és el destí ideal. 

Amb una tradició comercial molt arrelada, et farà gaudir de compres de zero quilòmetres.  Els mercats setmanals, les fires i els mercats temàtics, que es munten als carrers, ofereixen l'oportunitat de gaudir de les compres a l'aire lliure.  Al Maresme trobaràs botigues de tota mena disposades a oferir-te tot el que busques. Una de les destinacions amb el seu propi segell és Calella.  Aquesta ciutat costanera està fermament compromesa amb el turisme comercial.  El bulevard comercial de Calella té 2 km de llarg, amb més de 500 botigues al centre de la ciutat.  Situat al carrer de l'Església, combina una oferta de marques exclusives i petites botigues amb visites culturals i restaurants per tal de descobrir el seu patrimoni renaixentista i, com és lògic, la gastronomia. 

 

Les Shopping Nights ja són esdeveniments consolidats en l'agenda comercial del Maresme.  Tapes i sabors de productes locals, roba, accessoris, regals... acompanyats d'un espectacle i animació als carrers.  Poden gaudir de les nits de comerç a ciutats com Vilassar de Mar, Malgrat de Mar, Premià de Mar o Arenys de Mar, entre altres. 

 

Els mercats de carrer, de nit i durant el dia 

Mataró, capital de la comarca, destaca per tenir una oferta comercial variada.  El centre de la ciutat acull més de 1.600 botigues i dos mercats municipals.  Només a la ciutat de Mataró se celebren cada dissabte cinc mercats setmanals, que s'afegeixen a l'oferta de productes locals que es poden trobar a les botigues i als mercats municipals.  A més, la ciutat té un centre comercial, Mataró Parc, amb 52.000 metres quadrats dedicats al comerç i l'oci. 

 

A Tordera trobareu un dels mercats més antics, amb una tradició que data de 1853 i unes 300 paradetes que omplen el centre històric d’aquest municipi amb fesomia ,medieval, amb colors, sabors i olors. 

 

Compres amb valor social 

A Palafolls, la Fundació Privada El Molí d'En Puigvert ofereix comprar amb valor social.  Aquesta fundació, que ajuda a la inserció laboral i social de persones amb trastorns de salut mental, té una selecció de botigues de moda de sortida al centre de Palafolls. 

 

Massimo Dutti For . From, Berska For . From, Yerse, Condor o Lola Casademunt són algunes de les botigues que formen part del projecte de compra social Palafolls. 

 

Fires i mercats al Maresme 

A Maresme també hi ha fires i mercats per a tots els gustos: fires medievals (com la Fira del Bosc de Dosrius o la fira medieval Palafolls), antiguitats i artesania, fires gastronòmica (per exemple, la Fira l'Ulisses de Premià de Dalt, exposició gastronòmica de Sant Andreu de Llavaneres o la fira del formatge artesà i fr pastor de Sant Pol de Mar).  Hi ha fires inspirades en el mar (Firamar a Sant Pol de Mar) i en el sòl agrícola (Ecofira de Dosrius), fires de Nadal on es poden comprar i vendre productes de segona mà... un món sencer per descobrir i comprar. 

 

Al llarg de l'any tindrà l'oportunitat de trobar el tracte perfecte en mercats antics i productes locals com aquests: 

Fora Estocs, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt 

FirAntic, Mataró 

Mercat de Pagès, Canet de Mar 

Fira d'Artesania, Palafolls 

Fira Antiguitats, Santa Susanna 

Fira d'antiguitats i Fira de Brocanters, Arenys de Mar

Shopping Mall & Outlets

ma2.jpg

MataróParc

Carrer Estrasburg, 5 

08304 Mataró, Barcelona

www.mataro-parc.com

+34 93 798 82 98

unnamed-5.jpg

La Roca Village

La Roca Village

08430 Santa Agnès de Malanyes

www.tbvsc.com

+34 93 842 39 39

bottom of page