top of page
barcelona-golf-course.jpg
Golf

Descobriu la regió del Maresme

practicant el teu esport favorit

El golf, recentment, s’ha popularitzat gràcies a l’aparició de Pitch Putts, camps que utilitzen distàncies més curtes i menys pals. El Maresme té un clima i un paisatge que afavoreixen aquesta activitat esportiva, a part d’alguns equipaments de primer ordre. Amb Golf o Pitch Putt no només practiques esports, sinó que també pots gaudir de les moltes possibilitats de conèixer el territori i el seu paisatge i patrimoni. Entre les instal·lacions hi ha el Llavaneres Golf Club (camp de 18 forats) fundat el 1945. És el quart club privat més antic de Catalunya i compleix tots els requisits d’un club exclusiu. Té unes vistes fantàstiques al mar Mediterrani. Al costat del tee (el suport que es clava a terra per subjectar la pilota) a la sortida hi ha un putting-grenn (minigolf) on es pot practicar el llançament i el llançament abans de sortir al camp. També una samarreta pràctica on fan classes i un restaurant, a més d’un campionat de gimnàs, fisioteràpia, botiga, golf infantil o club.

 

Per la seva banda, el Club de Golf Sant Vicenç de Montalt (camp de 18 forats), compta amb paisatges de gran bellesa, amb vistes al mar i a les muntanyes. Les classes individuals i grupals i l’organització de campionats es realitzen a l’equipament del club, a més de tenir instal·lacions amb un restaurant, una zona d’entrenaments i un putting green, entre altres propostes. El recorregut del Pittch Putt Barcelona Teià (camp de 18 forats) reflecteix les característiques orogràfiques de la regió, amb ondulacions constants, cosa que el fa divertit i molt variat i els jugadors poden trobar diferents reptes. Les distàncies oscil·len entre els 53 i els 120 metres. Hi ha competicions, classes de golf i les instal·lacions tenen una zona de pràctiques, restaurant-terrassa i botiga, entre d’altres.

El Pitch Putt Sant Cebrià (camp de 18 forats), a Sant Cebrià de Vallalta, compleix els estàndards ACPP per a competicions oficials a nivell català, amb una longitud de 1.413 metres. I una segona ruta, amb sortides permanents, compleix els estàndards de compromís EPPA (European Picth and Putt Association) per a competicions internacionals, amb una distància de 1.200 metres. Lloguen material, fan classes de golf i tenen espais per a campionats, entre altres propostes. L’escola de golf HCP1 Pitch Putt, a Sant Vicenç de Montalt (18 forats, par 3), va néixer amb l’objectiu de promoure l’esport del golf i popularitzar-ne la pràctica. Entre les activitats que duen a terme, hi ha l’escola de golf, competicions, programes d’estiu i classes col·lectives.

 

El Pitch Putt Tennis Mora, a Sant Andreu de Llavaneres, va néixer el 1997 (9 forats, par 3). Situat en un paisatge únic amb un recorregut ondulat, garanteix diversió a tots els amants d’aquest esport. La instal·lació ofereix classes i classes de golf, servei de bar, pistes de tennis i pàdel.

Camps de Golf al Maresme

img_129534_club-de-golf-llavaneras_0_600

Club Golf 

Sant Andreu Llavaneres

Camí Baix de Tiana, s/n,

08328 Alella, Barcelona

www.golfllavaneras.com

+34 937 926 050

sant-vicenc-de-montalt-10.jpg

Club Golf 

St. Vicenc de Montalt

Carrer Vinyes d'en Mandri, 82, 08394 St. Vicenç de Montalt, Barcelona

www.golfsantvicens.es

+34 937 915 111

160507_pitchputtstcebria1.jpg

Pitch & Putt

Sant Cebrià

Afores s/n

08396 - Sant Cebrià de Vallalta

www.santcebriapitchandputt.cat

+34 679 19 62 72

F1.jpeg

Pitch & Putt

Tennis Mora

Camí de Can Pí

08392 St. Andreu Llavaneres

www.mora.cat

+34 937 92 63 71

unnamed-4.jpg

Pith & Putt

Vallromanes

 Finca Can Maimó

Camí de Vilassar, s/n

08410 Vilanova del Vallès

www.pitchandputtvallromanes.com

+34 648 180 035

Pitch & Putt en el Maresme

bottom of page