top of page

Fantàstica localització

Can Bagués es troba a 25 minuts en cotxe de Barcelona, tot sent la seva ubicació perfecte per a gaudir del lleure i de l’esbarjo, de la cultura i de la gastronomia, regals propis d’estar a prop de la capital de la comarca i de poblacions veïnes com Sant Andreu de Llavaneres, coneguda per conrear el pèsol de la Floreta (autèntic “caviar verd”), per posar-ne un exemple. Unes exquisideses regades sempre per vinyes de reconegut prestigi internacional, que trobareu en aquesta secció.

 

Cal recordar que Can Bagués es troba situada a la demarcació de la Denominació d’Origen Alella.

Val a dir en aquest sentit que els vins d’Alella tenen una llarga història i una important significació dins la vinicultura catalana. Coneguts i estimats ja a l’època romana, els citen Plini i Marcial com a vins laietans. Els vins alellencs eren, en plena edat mitjana, els preferits a la Seu barcelonina, per esdevenir més tard un dels vins de qualitat mes exportats des de Catalunya arreu del món, amb particular incidència a les colònies d’ultramar on hi havia abundosa població de catalans.

De la seva banda, l’aliment de l’esperit, el món cultural, passa per visitar museus com l’Arxiu de Santa Maria de Mataró o la fundació Jaume Vilaseca, sense oblidar el Museu dedicat a Pablo Picasso, a 10 minuts de Can Bagués, a la localitat de Caldes d’Estrac. Cal destacar la importància de Lluís Bassat a la comarca. No en va, la col·lecció del publicista ha complert 10 anys a la Nau Gaudí de Mataró.

Cal destacar de manera crucial la presència al territori -a una hora i escaig en cotxe o en tren- de museus senyers com el Dalí de Figueres. L'artista va llegar en el seu testament una enorme quantitat d'obres d'art a l'Estat espanyol, que es van repartir entre aquest museu i el Museu Reina Sofia de Madrid. Un destí imprescindible i a prop de casa.

En suma: una veritable aquarel·la de saviesa i plaers que els espera quan vostès siguin els hostes de la joia de la corona del litoral maresmenc: Can Bagués.

bottom of page